Wako – festkveld!

Iderikt og utfordrende

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 240/190
  • Kjøp billett her!

Young, playful, vigorous and driven, celebrating their newest album with wonderful guests

Den nye, fjerde plata til Wako er utfordrende og fantasifull fra fire av den nye, Nordiske jazzens mest spennende utøvere. Du har kanskje sett og hørt dem med band som Hegge, Megalodon Collective, Espen Berg Trio, Kjetil Mulelid Trio, Trondheim Jazzorkester og en hel rekke andre.

Den nye selvtitulerte plata Wako ble utgitt i februar i år på Øra Fonogram, og er den fjerde platen på fem år. 13 spor med overskudd, et heltent med en hel drøss gjester, stor kreativitet og fingerspitzengefühl. Fra den lange gjestelista kommer disse til festen i Oslo: Adrian Løseth Waade – fiolin, Tore Brunborg – saksofon, Kyrre Laastad – perk, elektronikk og Lars Horntvedt på ting han kan!

«Man føler synapsene knatre og hjernevevet spire og gro når man lytter til Wako,» skriver Stemmegaffel.no om den siste skiva. Musikken står aldri stille med dette bandet, den engasjerer og er i stadig bevegelse.

Wako ønsker å ta himmelen ned denne kvelden og lage en festkveld i Oslo hvor de inviterer så mange av gjestemusikerne som kan for å virkelig åpne taket. Orden og kaos flettes i kveld!

Martin Myhre Olsen – saksofon, Kjetil André Mulelid – piano, Bárður Reinert Poulsen – bass, Simon Olderskog Albertsen – trommer

Foto: Signe Luksengard