Billetter

Billetter til alle konserter selges på forhånd via TicketCo og i døra før konserten om det fortsatt er ledige billetter. Billettluken åpner 1 time før konsertstart. Vi har totalt 250 sitteplasser og det er også vår gjeldene kapasitet.

Billettkjøp
Vi selger billetter via TicketCo, billetter finner du her. Du trenger ikke printe ut billettene om du ikke har mulighet, vår scanner registrerer PDF´er fra mobil. Du vil også kunne kjøpe både fysiske og digitale billetter til våre andre konserter når billettluken er åpen under andre arrangement.

Gavekort
Gavekort i flere verditrinn er til salgs hos TicketCo.

Sesongkort
Sesongkort gir fri tilgang til alle konserter i regi av Nasjonal jazzscene, nærmere 80 konserter kommende høst! I tillegg gir kortet 20% rabatt på utvalgte varer i baren.

Noen konserter blir utsolgt og vi kan derfor ikke garantere inngang på alle konsertene. Ved utsolgte konserter settes det av minst 20 plasser til sesongkortholdere. Her er det førstemann til mølla, så det kan lønne seg å være tidlig ute. Like etter konsertstart åpner vi opp for flere sesongkort om det er plass.

Billetten byttes i et kort ved første gangs besøk på Nasjonal jazzscene.

Vilkår: Sesongkortet gir adgang til alle ordinære konserter på Victoria der Nasjonal jazzscene er arrangør, og er gyldig i ett semester.

Sesongkortet for våren ’24 er nå utsolgt!

Andre rabatterte billetter
Nasjonal jazzscene gir medlemspris til medlemmer av andre norske jazzklubber.
Vi har også studentpris, ta med gyldig studentbevis! Til våren ’23 har vi også lansert en egen billettkategori for de under 23 år, med ekstra gode priser til våre konserter. 

Aldersgrense
Aldersgrensen på Victoria er 18 år. På de fleste konsertene gis barn og ungdom under 18 år inngang med følge av en verge over 25 år som avstår fra alkohol. Send oss en forespørsel på post@nasjonaljazzscene.no. Barn og ungdom i følge med voksen bruker studentbillett, maks 2 personer under 18 år pr. verge. Vergeskjema fylles ut ved inngang eller på forhånd her.