Billetter

Billetter til alle konserter selges på forhånd via TicketCo og i døra før konserten om det fortsatt er ledige billetter.

Vi er i prosess med å gå over til nummererte sitteplasser. Kapasiteten vår har blitt redusert til ca 110 sitteplasser med gjeldende restriksjoner. Du vil få tildelt en sitteplass på forhånd eller ved ankomst. Billettluken åpner 1 time før konsertstart.

Billettkjøp
Vi selger billetter via TicketCo, billetter finner du her. Du trenger ikke printe ut billettene om du ikke har mulighet, vår scanner registrerer PDF´er fra mobil. Du vil også kunne kjøpe både fysiske og digitale billetter til våre andre konserter når billettluken er åpen under andre arrangement.

Gavekort
Gavekort i flere verditrinn, er til salgs hos TicketCo nå.

Sesongkort
Vi kommer ikke til å selge nye sesongkort for våren 2021 på grunn av vår sterkt reduserte kapasitet, men håper å starte opp med ordningen igjen høsten 2021. Mer info kommer når den foreligger.

Andre rabatterte billetter
Nasjonal jazzscene gir medlemspris til medlemmer av andre norske jazzklubber.
Vi har også studentpris, ta med gyldig studentbevis!

Aldersgrense
Aldersgrensen på Victoria er 18 år. På de fleste konsertene gis barn og ungdom under 18 år inngang med følge av en verge over 25 år som avstår fra alkohol. Send oss en forespørsel på post@nasjonaljazzscene.no. Barn og ungdom i følge med voksen bruker studentbillett, maks 2 personer under 18 år pr. verge. Vergeskjema fylles ut ved inngang eller på forhånd her.