Praktisk info

Alle skal ha det bra på Victoria Nasjonal jazzscene! Har du opplevd eller sett noe ugreit, så ta kontakt med vakthold eller bartendere. Du kan også gi oss tilbakemelding på e-post.
 

Om Nasjonal jazzscene:
Nasjonal jazzscene åpnet den 23. april 2008 i nye lokaler på Victoria i Karl Johans gate 35. Her har landets jazzpublikum et godt sted å oppleve og oppdage musikk av høy kvalitet. Victoria er et historisk lokale med mye kultur i veggene. Lokalet har vært både kino, teater og revyscene, men fra 2008 altså fast hus for Nasjonal jazzscene.

Victoria er en intim konsertscene med meget gode lyd- og lysforhold, både for publikum og artister.

Victoria har kapasitet til 270 publikummere. Det er ca 250 sitteplasser, resten ståplasser. Alle billettene har unummererte plasser, kom derfor i god tid hvis du vil sikre deg sitteplass.

Foran scenen er det koselige kafébord, og bak i lokalet er det et amfi med gode sofaplasser. I tillegg er det gallerier på hver side, slik at sikten til scenen er god fra hele lokalet.

Baren serverer et godt utvalg av vin, øl og alkoholfritt. Det er ikke matservering på Victoria.

Vi har toaletter tilrettelagt for personer med nedsatt funksjonsevne og fleksible møbler på åpne gulv, og derfor alltid plass til rullestoler.

Vi er med i ledsagerordningen. Ledsagerbeviset gir ledsager for personer med nedsatt funksjonsevne fri adgang til våre konserter. Da vi må forholde oss til våre fastsatte kapasitetsbestemmelser, oppfordrer vi ledsagere til å kontakte oss samtidig med billettkjøp. Send oss en mail eller ring telefon: 23 89 69 23.

Det er 18 års aldersgrense på de aller fleste av være konserter, men vårt unge publikum kan benytte vergeordningen vår. Les om den nederst her.

Vi leier også ut Victoria, mer info finner du her.

Vi har også et arkiv med tidligere sendte konserter på YouTube her: youtube.com/NasjonaljazzsceneOslo

Nasjonal jazzscene er stolte medlemmer av Foreningen Balansekunst, har gjennomført kurs og mottatt Balansemerket. Balansekunst er et samarbeid mellom over 100 norske kunst- og kulturorganisasjoner som jobber mot seksuell trakassering og for et likestilt og inkluderende arbeidsmiljø i kulturlivet. Rådgivningstelefon: 400 38 800

Vi er også med i Keychange, en europeisk bevegelse som jobber for en mer mangfoldig og balansert musikkbransje. Dette gir oss et enda større nettverk, inspirasjon og kunnskap til å fortsette arbeidet med mangfold og inkludering, lenke til organisasjonen her.

Vi er partner i Better Live, et Creative Europe-prosjekt som skal gå i 2024-25. Sammen skal vi jobbe for grønne jazzturneer med europeiske jazzmusikere på Sør- og Østlandet.

Nettsiden er utformet av Dekode med WCAG 2.0 standard, retningslinjer for mer tilgjengelige nettsider.

Her finner du en samling bilder av lokalet

victoria-2016