Utleie Victoria

Ditt møte, lansering eller fest på Victoria!

Vi leier også ut Victoria til møter, eventer, foredrag, slippfester, selskaper av alle slag, kick-off og konserter. Det er særlig lett å finne ledige tider hos oss på dagtid frem til kl. 15.30 hver dag, på kveldstid søndager til og med tirsdager og ellers dager/kvelder vi ikke har eget program.

Vår stab har høy kunnskap med å planlegge og avvikle store og små evenementer og kan hjelpe deg med veien frem til et perfekt gjennomført arrangement. Vi har ikke kjøkken, så du står fritt til å medbringe mat. Servering av drikke skjer fra vår mangfoldige meny og vi er tilpasningsdyktige til dine ønsker.

Plassert midt på Karl Johan har vi en unik tilgjengelighet i Oslo. Victoria er også et tilpasningsdyktig lokale. Det innehar fra før sjarmen av et 100 år gammelt kinolokale, skånsomt bygget om med åpne, møblerbare gulv, sidebalkonger og sofa-amfi bak. Rommet ser fint ut fra 50 mennesker og kan møbleres til de fleste behov. Victoria er godkjent for 300 mennesker, men virker intimt med alle plasser nært scenen. Bilder av lokalet finner du her, teknisk info om lyd, prosjekter osv. finner du her.

Utleie foregår via informasjons- og markedsføringsansvarlig Henrik Mehl, mailadresse her.