NTT100 – Now’s The Times store jubileumsfest!

Jubileumsmusikk med favorittmusikere, god prat og DJ!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 100,-
  • Utsatt pga. nedstenging

Nedstengningen av Oslo har vært lang, men vi ser nå lyset i enden av tunellen. Likevel, aktualiteten av en 100-utgaverfeiring av Now’s The Times føles nå foreldet, de er snart på #150!

Vi velger å avlyse denne og håper å komme tilbake med en ny fest når flere kan være sammen uten å tilhøre samme kohort! Du vil få refundert billettpengene dine tilbake til kontoen de ble kjøpt med, du får en mail fra Ticketco om prosessen her. Om det er spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på post@nasjonaljazzscene.no.

NTT All-Stars + Ole & Silje Huleboer spiller Silje Nergaard + Andreas Røysum + DJ Lars-Martin Dahl

Velkommen til en festaften for jazz & omegn når vi markerer at NTT går tresifra!

Ja, dere – jazzbloggen Now’s The Time har rukket å komme med 100 svært omfattende utgaver. Bladet for spillekåthet og lytterglede kommer ut hver fredag på moderskipet Jazznytts hjemmesider, og er skrevet av Audun Vinger og Filip Roshauw.

Det er en musikkavis i remseform som setter passerspissen i jazzens blødende hjerte og trekker store og små ringer ut i musikklandskapet og kulturen deromkring. Den ble startet av ren nødvendighet siden det skjedde så vanvittig mye interessant og bra i musikk-Norge som man bare var nødt til å dekke på et vis, og noen millioner assosierende og samtalende tegn senere er det altså tid for jubileum.

Alt dette markeres med en festaften med livemusikk fremført av noen av de musikerne som har dukket opp hyppigst i NTT-spaltene, et musikalsk bestillingsverk fra en meget velspillende og -syngende duo, talkshow med kåringer, gjester og alskens drøs, ekte diskjockey, og god stemning. Kom tidlig, gå sent – vær trygg.

På plakaten står:

NTT All-StarsSigne Emmeluth – saksofon, Ole Morten Vågan- bass, Liv Andrea Hauge – piano, Ståle Liavik Solberg – trommer

Ole & Silje Huleboer spiller Silje Nergaard

Andreas Røysum

DJ Lars-Martin Dahl

Programledere: Audun Vinger & Filip Roshauw

Arrangør: Now’s The Time og Nasjonal jazzscene