Becca Stevens

Open minded musician praised for her intricate harmonies and beautiful songs!

Becca Stevens lager musikk! Her finner lytteren pop, rock, R&B og funk side om side med tradisjonell appalachisk og britisk folkemusikk, klassisk, verdensmusikk og jazz. Intrikate instrumenter og rytmer er sømløst vevet med sanger og melodier som fortryller og holder deg fast. På spørsmål om hvordan så mange forskjellige påvirkninger har jobbet seg inn i musikken hennes, svarer Stevens: «Story of my life. Jeg vokste opp i et hus fullt av opera og banjomelodier, tok eksamen i klassisk gitar på videregående, studerte komposisjon på college, og i New York City er jeg omgitt av alle musikalske lyder du kan forestille deg. Jeg elsker og blir inspirert av god musikk, uansett sjanger eller hvor den kommer fra. ”

Stevens har en stemme som bare kan beskrives som hennes egen, og musikken hun skriver er anerkjent over hele verden for smarte rytmer og harmonier. Stevens er ubegrenset i elementene hun henter inspirasjon fra, og har komponert både for sitt eget band og Grammy-prisvinnere som Jacob Collier, Michael League (Snarky Puppy), og spesielt med folklegenden David Crosby. Stevens er medlem av Crosbys Lighthouse Band.

Becca Stevens – vokal, gitar, Jan Esbra – gitar, Michelle Willis – tangenter, Chris Tordini – bass, Jordan Perlson – trommer