Uhørt! Miriam Kibakaya Concept + Tvuru

Varm vokaljazz i frisk bris!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Fribillett her!

The Cool in a hot pot!

Miriam Kibakaya Concept er seks musikere som møttes jazzlinja ved NTNU i Trondheim som herlig spinner videre på komposisjonene som vokalist Miriam Kibakaya legger for dagen. Her får du sterke melodier og rytmer som gynger, varm vokal mot kjølige tangenter, lengtende saksofon mot listende fiolin og bærende bass. Musikerne i bandet spiller også i andre band vi liker godt, blant andre I Like To Sleep, Rino Sivathas Experiment og Thinker Ant!

Her finner du et akustisk landskap med rom for både det sarte, det lekne og det som insisterer.

Miriam Namtero Kibakaya – vokal, Zakarias Meyer Øverli – saksofon, Tuva Halse – fiolin, Benjamín Gísli – piano, Andreas Svabø – kontrabass,Veslemøy Narvesen – trommer

Miriam Kibakaya Concept · Roots

Ei tvuru er et tradisjonelt, litt knortete røreredskap som ser ut som noe en ekspansiv perkusjonist fint kunne hatt i stikkebagen sin. Med andre ord et ikke helt upassende navn på kveldens band. Trioen Tvuru spiller nemlig musikk som favner elementer fra både norske og østlige improvisasjonstradisjoner i tillegg til kunstmusikken. Her er stemninger, småstubber, hele låter og fritt improviserte strekk. Det er dynamisk og kontrastfylt, og et godt stykke unna et standard gitartrioformat. Tvuru har medlemmer med bakgrunn i Fieh, Lille Balkong og Paper Dog og har blitt omtalt som et hypnotisk og energisk liveband. Debutalbumet er ute nå og er anbefalt lytting før Tvuru inntar Victoria!

Andreas Andersen – gitar, Henrik Sandstad Dalen – bass, Ola Øverby – trommer

Tvuru på Facebook: https://www.facebook.com/tvurutrio/ og på SoundCloud: https://soundcloud.com/tvuru