I.P.A.

Kræsj, viklevri og så fri!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 240/190
  • Kjøp billett her!

Konserten er flyttet fra torsdag 18. februar til torsdag 16. september. Kjøpte billetter gjelder også til den nye datoen!

Scandinavian all-star acoustic free jazz

Den norsk-svenske kvintetten I.P.A. har i mer enn ti år servert sterkt og fyldig brygg i tradisjonen etter Don Cherry, Ornette Coleman og Albert Ayler. Det vil si hemningsløse harmonier, uforutsigbare rytmer og upolerte melodier direktekoblet i låter som stuper inn i seg selv, kræsjer og viklevrir seg ut av eget grep. Frijazz, men også fri jazz! Høsten 2020 kom deres femte utgivelse, Bashing Mushrooms. Her hører vi et band i glimrende form, en gjeng som trives og skriver låter som matcher det meste.

Når fem av Skandinavias beste og mest rutinerte musikere kommer sammen, er det ikke annet å forvente enn at det blir kvalitet i alle kanaler, men I.P.A. er faktisk om mulig enda bedre live enn på plate. Åpne ører og høy energi i et finslipt og glitrende samspill er aldri feil. Ekte akustisk jazz for samtida og framtida!

Atle Nymo – saksofon, klarinett, Magnus Broo – trompet, Mattias Ståhl – vibrafon, Ingebrigt Håker Flaten – bass, Håkon Mjåset Johansen – trommer

Foto: Kristoffer Øen