Uhørt! Bye Lila + Munch Trio

Uhørt også i 2022!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Hent gratisbillett her!

Bye Lila er en splitter ny duo av to som kjenner hverandre godt! Til sin NMH-eksamen i våres valgte vokalist Lisbeth-Anita Grimsø Olsen å ta det helt ned, og tok med seg sin samarbeidspartner fra blant annet Lady Bird Orchestra Liv Andrea Hauge for å fremføre sine sanger i duo med piano. Dette formatet åpnet opp for så mye kreativitet og øyeblikksmagi at de bestemte seg for å gjøre mer ut av den nye konstellasjonen.

Nå har musikerne skrevet og utviklet låter sammen, de har vært i studio og en plate er på trappene, og vi kan love at her er det mye å glede seg til! Her påvirker tekst og melodi hverandre, her er det mye lek og humor framført med stor teft for spennende skifter.

Lisbeth-Anita Grimsø Olsen – vokal, Liv Andrea Hauge – piano

Munch Trio
Det går et stort, uendelig skrik gjennom naturen. Inne på Victoria er det likevel andre toner som dominerer i kveld! Munch Trio består av tre unge musikere fra jazzlinjene i Trondheim og Oslo som har spilt sammen siden de gikk på videregående. I løpet av denne tiden har de finpusset et særegent og lyrisk kammermusikalsk uttrykk der postbop og hot club blandes med en mer nordisk stil. Ekspressiv musikk fra en uhyre samspilt gjeng!

Zakarias Meyer Øverlid – saksofon, Ola Erlien – gitar, Gard Kronborg – bass

Her er en video fra debutkonserten, Lisbeth-Anita sin eksamenskonsert mai 2020: