Trygve Fiske Sextet

Frisk elektroakustisk fest!

  • 18 år. Dørene åpner kl 19.00
  • 280/230
  • Kjøp billett her!

Fresh electro-acoustic music hot off the press, played by a killer band

Publikum på Victoria har etter hvert blitt godt kjent med bassisten Trygve Fiske. Waldemar 4, Hanna Paulsberg Concept og Solveig Slettahjell Quartet er bare noen av bandene han har spilt med hos oss de siste årene. Pandemien la som kjent lenge en kraftig demper på turneringen, men noe skal man jo gjøre, og Fiske brukte den ekstra tiden til å komponere. Det skal vi være glad for! Bestillingsverket Cycles Recycled ble skrevet til Jazzfest i Trondheim og Festspillene i Kristiansund og er blitt en leken og energisk elektroakustisk festforestilling som vi virkelig ser fram til å høre i et intimt lokale som Victoria.

Cycles Recycled ble komponert for sekstett, og ikke hvilken som helst sekstett heller. Ved siden av seg på scenen har Trygve Fiske samlet et gnistrende ensemble med noen av de hotteste musikerne i det skandinaviske jazzmiljøet om dagen. To fantastiske pianister, en råsterk blåseravdeling og en grenseløst oppfinnsom trommis, i tillegg til sjefen sjøl. Trenger vi å si mer? Dette blir en bra kveld. Garantert!

Per “Texas” Johansson – saksofon, klarinett, Erik Kimestad – trompet, Oscar Grønberg – piano, Morten Qvenild – tangenter, Trygve Fiske – bass, Hans Hulbækmo – trommer

Foto: CF Wesenberg