Uhørt! Lady Bird Orchestra + Martin Nodeland – Origins

Ny nydelig dobbelsmell!

  • Onsdag 22. september 2021
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Hent bill. her!

Konserten er flyttet hit fra 3. mars, gratisbilletter som er hentet ut gjelder til den nye datoen.

Improvised catchiness with a pop attitude + complex and multi-layered ensemble music

Sekstetten Lady Bird Orchestra er et ungt og friskt band som skriver melodiøs jazz med fengende melodier og særegne tekster, samtidig som de slett ikke går av veien for uredd, utforskende improvisasjon. Her finner vi musikere vi kjenner fra gode band som Mall Girl, Kongle trio, Oslo 14 og Master Oogway, band som tør å gå breibeint ut for å lage bra stemning, og som tør å være litt poppa.

I høst kommer debutplata Fly på selveste Jazzland. Første lytt får du på Victoria – det er bare å glede seg!

Lisbeth-Anita Grimsø Olsen – vokal, Runa Husøy – saksofon, perk, John Rune Jakobsen – saksofon, Liv Andrea Hauge – piano, Karl Erik Horndalsveen – bass, Øystein Aarnes Vik – trommer (vikar)

Foto av LBO: Francesco B. Saggio

LBO på Facebook
LBO på Soundcloud

Martin Nodeland fikk mange lovord for Debut, som kom i 2019. I fjor høst fulgte han opp med det ambisiøse prosjektet Origins, utgitt på det lille kvalitetsplateselskapet Smeik, hvor han samlet en fantastisk gjeng av sultne musikere som spiller som om det handler om livet!

Og kanskje det gjør nettopp det. Handler om forandring og omveltning, de store følelsene og de små øyeblikkene, at mennesker er sammensatte vesener, og ikke minst at en gruppe består av mange individer. Martin Nodeland gir alle disse individene plass. Bandet er et brusende og bølgende kok av personligheter, samspill og motspill av første klasse og en musikk de har jobbet med helt fra den aller første konserten på Victoria høsten 2017. Et ungt stjernelag på elleve musikere, med en fot i de fleste musikalske leire og et sound som er bare deres!

Martin Nodeland – gitar, Hanna Nicoline Moland . fiolin, Jørgen Mathisen – fiolin, Iris Maidre-Aarvik – bratsj, Vilde Alme – cello, Arne Martin Nybo – gitar, Rastko Obradovic – saksofon, Simen Kiil Halvorsen – trompet, Alexander Hoholm – bass, Martin Sandvik Gjerde – piano, Raymond Lavik – trommer

Konserten er støttet av Kulturrådet og Norsk Jazzforum

https://www.smeik.no/origins         /      https://www.instagram.com/martinnodelandmusic/