Snarky Puppy – UTSOLGT!

Snarkyparty #4!

  • 18 år. Dørene åpner kl 21.00
  • 330/280
  • UTSOLGT!

Snarky Puppy spilte for to utsolgte, jublende, dansende hus sist de besøkte oss. Vi har aldri solgt ut en konsert så raskt før, og nå er bandet som til vanlig spiller på mye større scener, tilbake!

Ungt, energifyllt og fargerikt, med et nyskapende lydbilde ikke ulikt Jaga Jazzist og med mål om å treffe danseskoa dine like hardt som hodet. Sekstitalls storswing, søttitalls tangenteufori, afroamerikansk høystemthet og drøy fandenivoldskhet gjør Snarky Puppy til et live-fenomen av de sjeldne. Bandet spiller ikke bare konsert, de lager fest! Med en helt egen evne til å nå ut over scenekanten er bandet en kollektiv masse av utemma, elektronisk jazzmorro, høytsvevende solister og bunnsolid trøkk. I det som virker som en uavbrutt verdensturné, legger heldigvis Snarky Puppy turen innom den intime scenen på Karl Johan for et nærmøte med den produktive gjengen.

OBS: Det blir ikke anledning til å benytte seg av vergeordningen på denne konserten. Egen konsert for de under 18 år lørdag kl 18!

Michael League – bass, keys, Jason ‘JT’ Thomas – trommer, Marcelo Woloski – perk, Bob Lanzetti – gitar, Bill Laurance – keys, Justin Stanton – trompet, keys, Mike Maher – trompet, flugelhorn, Chris Bullock – saksofon, fløyte

https:/.spotify.com/?uri=spotify:album:2645Cr5cAa3eV7jj80Kkd6