Snarky Puppy – fri alder! UTSOLGT!

Snarkyparty for deg under 18!

  • Fri aldersgrense. Dørene åpner kl 17.00
  • 330/280/190
  • UTSOLGT!

Også for deg under 18!

Snarky Puppy spilte for to utsolgte, jublende, dansende hus sist de besøkte oss. Vi har aldri solgt ut en konsert så raskt før, og nå er bandet som til vanlig spiller på mye større scener, tilbake! Bandet har en dedikert fanskare i alle aldre, med kanskje særlig tyngde hos det yngre publikum. Det er derfor svært gledelig å også kunne presentere en alkoholfri konsert på lørdagen for publikum under 18 år.

Ungt, energifyllt og fargerikt, med et nyskapende lydbilde ikke ulikt Jaga Jazzist og med mål om å treffe danseskoa dine like hardt som hodet. Sekstitalls storswing, søttitalls tangenteufori, afroamerikansk høystemthet og drøy fandenivoldskhet gjør Snarky Puppy til et live-fenomen av de sjeldne. Bandet spiller ikke bare konsert, de lager fest! Med en helt egen evne til å nå ut over scenekanten er bandet en kollektiv masse av utemma, elektronisk jazzmorro, høytsvevende solister og bunnsolid trøkk. I det som virker som en uavbrutt verdensturné, legger heldigvis Snarky Puppy turen innom den intime scenen på Karl Johan for et nærmøte med den produktive gjengen.

Michael League – bass, keys, Jason ‘JT’ Thomas – trommer, Marcelo Woloski – perk, Bob Lanzetti – gitar, Bill Laurance – keys, Justin Stanton – trompet, keys, Mike Maher – trompet, flugelhorn, Chris Bullock – saksofon, fløyte

https:/.spotify.com/?uri=spotify:album:2645Cr5cAa3eV7jj80Kkd6