Siril Malmedal Hauge & Kjetil Mulelid

Gamle venner, ny duo!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 270/220/170
  • Kjøp billett her!

Old friends, new duo!

Vi har uendelig mye å takke jazzlinja på NTNU for. Nå kan duoen Siril Malmedal Hauge og Kjetil Mulelid føyes til på den meterlange lista over prosjekter og band som har blitt sådd på denne institusjonen. Siden Malmedal Hauge og Mulelid studerte sammen ved Nidelvens bredd, har de regelmessig jobbet med hverandre, blant annet i det ypperlige bandet Fieldfare.

Det er lett å høre at det årelange samarbeidet de to imellom har ført til en helt spesiell kjemi. Malmedal Hauges klokkeklare stemme og Mulelids luftige pianospilling passer hverandre som fot i hose. Dette kommer tydelig frem på tolkningen av «I Can’t Make You Love Me», der Hildegunn Øiseth bidrar på bukkehorn. Det er skimrende vakkert.

Duoens album «Blues and Bells» er allerede ute i Japan, og har allerede fått mye oppmerksomhet og godord der. Vi her hjemme må derimot vente tålmodig til 17. mars for å høre herligheten i sin helhet. Samme dag skritter de ut på scenen på Victoria for å dele det rykende ferske materialet med oss. Vi har med andre ord en fantastisk slippkonsert i vente!

Lyder Øvreås Røed blir med som gjest på trompet denne kvelden! Lyder er kjent fra blant annet Fieh og OJKOS, og bidrar denne kvelden med fargerike trompettoner.

Siril Malmedal Hauge – vokal, Kjetil Mulelid – piano  

Foto: Eirik Havnes