Avlyst! – Punkt.Vrt.Plastik

Boblende trio

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 240/190
  • Avlyst!

På grunn av sykdom i bandet er dessverre konserten i morgen med Punkt.Vrt.Plastik avlyst. Vi jobber med å finne en ny dato til høsten, men siden dette ligger litt fram i tid, blir kjøpte billetter refundert.

Complex and bursting with energy. This is the essence of modern European jazz

I et punkt i en form i en hage. Vi kjenner disse tre så godt: Kaja Draksler fra duoen med Susana Santos Silva, Christian Lillinger fra Amok Amor, Petter Eldh fra, vel, en lang rekke band, men ikke minst Acoustic Unity. Sammen utgjør de en slags essens av moderne friimproviserende europeisk jazz: base i Berlin, bakgrunn fra Skandinavia og Mellom-Europa, balanserende mellom det abstrakt intellektuelle og svett, kokende klubbøs. Sjekk ut det han har laget på den nye Jaga Jazzist remixplata!

Navnet på bandet og på plata som kom i 2018, er i seg selv et lite musikalsk manifest. Tre språk, tre ståsteder. Punktet: konsentrasjonen, utsynet; hagen: det organiske, kultiverte; og det plastiske, formbare og foranderlige. Det er teorien. I praksis er det tre formidable utøvere i et forrykende samspill! En rytmeseksjon som pisker opp krappe bølger av energi, og en pianist surfende bortover brilliant komplekse melodilinjer.

Kaja Draksler – piano, Petter Eldh – bass, Christian Lillinger – trommer