On the Edge: Sidsel Endresen & Jan Bang – Sten/Storløkken/Westerhus

Improroyale gjester!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 220/170
  • Kjøp billett her!

Symposiet On the Edge samler et utvalg improviserende musikere til en mini-festival, med konserter på Victoria og til intervjuer, presentasjoner og faglig meningsutveksling på Musikkhøgskolen. I år er temaet improvisasjon i studio.

Festivalen foregår fra onsdag 30. november til fredag 2. desember på Norges musikkhøgskole og Nasjonal jazzscene, og er åpen for alle! Programmet på Norges musikkhøgskole starter kl 10 den 1. og 2. desember. Mer info på On the Edge´s nettside: www.nmh.no/ontheedge

21:00   Sidsel Endresen & Jan Bang
22:00   Helge Sten/Ståle Storløkken/Stian Westerhus

Sidsel Endresen har med live-remix-guru og Punktgeneral, Jan Bang utviklet et helt unikt uttrykk med intuitiv kommunikasjon gjennom flere års samarbeid. Sammensmeltningen av akustisk og digital lydbehandling, stemme og floppybasert sampler, redefinerer på mange måter improvisasjonsmusikken. Men mest av alt, i et spennende register hører du låter som du aldri har hørt før, stigende, boblende fra to unikum som vil ta pusten fra deg! Må høres!

Sidsel Endresen – vokal, Jan Bang – sampling, live re-mix

Det blir mer opplevelsesmusikk denne kvelden, på bristepunktet for vårt gamle teater! Tre lydkunstnere som har jobbet tett før løfter lyd sammen og tar deg med på tur. Hvor det bærer vet kanskje ingen, med utsikten er god og veien er målet. Helge Sten, Ståle Storløkken og Stian Westerhus er grensesprengere, soniske forskere, låtas redningsmenn og akkurat hva nervetrådene dine trenger for en restart!

Helge Sten – elektronikk, Ståle Storløkken – keys, Stian Westerhus – gitar, elektronikk

Vi selger også tredagersbillett til alle konsertene, kr 500/400, her!

https:/.spotify.com/?uri=spotify%3Aalbum%3A1uW9pXU6dBwpbII6m2i2sd