Eyolf Dales Wolf Valley

Grateful 8!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 220/170
  • Kjøp billett her!

Vigorous and lyrical eight-piece

Oktetten er av og til blitt kalt “komponistens band”: Klangpaletten til et lite storband kombinert med tempoet og fleksibiliteten til en kvartett. Eyolf Dale er en ettertraktet pianist med en rekke utgivelser under eget navn og med band som Albatrosh, men det må være lov å si at han med årets album, Wolf Valley, på britiske Edition Records, tar det endelige steget opp og ut i den store verden!

Sammen med sju andre kremmusikere fra aller øverste hylle boltrer Eyolf Dale seg i det store formatet med noen utrolig fine låter som balanserer perfekt mellom var subtilitet og fullt trøkk. Sjelden har det vel vært mer på sin plass å rope ulv, ulv! Dette er et band du faktisk ikke har råd til å gå glipp av.

Eyolf Dale – piano
, André Roligheten – saksofon, klarinett
, Hayden Powell – trompet
, Kristoffer Kompen – trombone, Rob Waring – vibrafon
, Adrian Løseth Waade – fiolin, Per Zanussi – bass
, Gard Nilssen – trommer

Vi siterer Olav Opsvik i JazziNorge.no i sin anmeldelse av Eyolf Dales Oktettplate: «Eit minutt ut i Wolf Valley, pianist, komponist og bandleiar Eyolf Dales siste verk, veit at du kan senke skuldrane og nyte det som kjem vidare. Ein sløy groove, perfekt finjustert av trommeslagar Gard Nilssen, legg grunnlaget for den deilige komposisjonen «Furet» – ein halvmelankolsk, vuggande sak, med ein melodi som overraskar akkurat nok til at du vil lytte ein gang til så snart den er ferdig.«.

Og kan vel bare konkludere med at du har all grunn til å glede deg!

https:/.spotify.com/?uri=spotify%3Aalbum%3A2lNrkuafcDdSWj4VB5HLzA