OK Sessions #3: Shri + Tundra Electro + JAM

Sydende samarbeider

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 230/180
  • Kjøp billett her!

Two record releases, one universal language

Velkommen til tredje omgang OK Sessions, konsertserien der musikalske gjerder tråkkes ned og over, og porten alltid står åpen!

Kveldens første plateslippende band er Tundra Electro, et samarbeid mellom den samiske joikeren og sangeren Ingá-Máret Gaup-Juuso og musikeren og komponisten Patrick Shaw Iversen. I Tundra Electro har de utviklet et egenartet sound som kombinerer elektronika og samisk tradisjonsmusikk med impro og elementer av klassisk indisk musikk. Et perfekt band for OK Sessions!

Ingá-Máret Gaup Juuso – vokal, Patrick Shaw Iversen – fløyte, Harpreet Bansal – fiolin
Kenneth Ekornes – trommer

Tyngdepunktet i kveldens sesjon er den indiskfødte britiske superbassisten Shri. Han har vært en viktig aktør i det sydende asiatiske musikkmiljøet i London helt siden begynnelsen av nittitallet og er nok for mange mest kjent som medlem i drum’n’bass-duoen Badmarsh & Shri, og for samarbeidene med Nittin Sawny og vår egen Bugge Wesseltoft. Nå gir han ut plate på OK World sammen med Bugge og et knippe norske musikere av edleste sort!

Shri – bass, tabla og bansuri, Bugge Wesseltoft – tangenter, Tore Brunborg – saksofon, Arild Andersen – bass, Helge Norbakken – trommer

Etter konsertene inviterer Oddrun Lilja og Bugge til jam, så husk å ta med hornet! Musikere som skal spille får gratis inngang.