Mike Stern & Jan Gunnar Hoff Group

Avlyst!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 290/240
  • Avlyst!

Avlyst!
På grunn av de svært strenge innreise-restriksjoner fra USA, er det umulig å få Mike Stern inn til landet denne våren. Derfor må vi dessverre avlyse konserten. Kjøpte billetter blir refundert til kontoen de ble kjøpt med, eller du kan velge et verdikort.

Vi beklager og gleder oss til lysere og lettere tider!

Top-of-the-line fusion of jazz, funk and rock

Superbandet er tilbake! Mike Stern og Jan Gunnar Hoff Group spilte for et utsolgt Victoria i mars 2018 og gjorde stor suksess. Tor Hammerø skrev blant annet i sin anmeldelse at «Høydepunktene sto i kø: Samspillet mellom Hoff og Stern, det groovete basspillet til Mathisen, beatet til Kleive og ikke minst duetten mellom Kleive og Stern – og alle de flotte låtene og den legendariske gitarsounden til Mike Stern».

De to møttes da Hoff skrev bestillingsverket MAGMA og med det innledet et langt og fruktbart samarbeide med gitarist Mike Stern. I fem år har nå denne konstellasjonen eksistert og turnert til dundrende suksess rundt om i landet.

Albumet Jan Gunnar Hoff Group feat. Mike Stern kom ut i november 2018 på Losen Records og har fått strålende omtaler. Downbeat skriver: «Hoff ́s album with Stern ́s formidable help, organically crosses over eras and transatlantic aesthetics, bridging a division in fusion».

Mike Stern har flere ganger vist seg som evig ung; fra da han i 1976 begynte sin karriere i Blood, Sweat & Tears, via Miles Davis’ store comeback i 81, og fram til i dag, har han vært en av jazzens største gitarister. Jan Gunnar Hoff er en av veteranene i norsk – og ikke minst nordnorsk – musikkliv med utallige plater, samarbeider og konserter under beltet. Per Mathisen er ryggraden Terri Lyne Carrington, Bill Bruford, Mike Stern og mange andre vil ha med seg når det er eksplosive groover og oppfinnsomt basspill de er ute etter. Audun Kleive er en bauta i norsk musikkliv, hans fantastiske trommespill har vi opplevd i Jøkleba, med Chasers og Molvær, han leverer musikk i verdensklasse!

Jan Gunnar Hoff – keyboard, Mike Stern – gitar, Per Mathisen – bass, Audun Kleive – trommer, Thor-Ivar Lund – lyd