Live streaming: – John Surman & Valhallas –

En legende banker på døra di

  • Prøvebildet starter kl 20.00
  • 100
  • Flyttet til 14.5

Konserten er flyttet til fredag 14. mai, du finner den her! Det er ikke ennå besluttet om denne skal live streames.

Kjære publikum, nå som de sosiale tiltakene er ytterligere strammet inn fram til den 31. januar, kan vi dessverre ikke gjennomføre den planlagte live streaming med John Surman & Valhallas lørdag 30. januar! Kjøpte billetter blir refundert til kontoen de ble kjøpt med.

A British jazz legend

* Konserten begynner presis klokken 21.00, da sitter vi og ser den i sanntid sammen! Det blir sendt et prøvebilde fra en time før.
* På din tilsendte e-postbillett finner du en lenke til konserten, denne åpner opp for konserten på din nettleser.
* Har du Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV eller Fire TV Stick, så har Ticketco laget en egen app for disse. Mer info om dette finner du her: https://support.ticketco.events/hc/en-us/articles/360016936180-TicketCo-TV-Livestream-FAQ-for-audience

Før John Surman ble en av grunnpilarene i ECM-katalogen var han allerede en ledende og fornyende musiker i Storbritannia som blant mye annet spilte med folk som John McLaughlin og Dave Holland, og lenge før han flyttet til Bekkestua og ble norsk jazz’ prinsgemal, gjorde han plater med Terje Rypdal og Karin Krog. Det er med andre ord ikke hvem som helst som tar med seg kvartetten sin til Victoria i kveld! Moderne europeisk jazz er et mangekantet hus med mange rom, men som alle byggverk hviler det på noen fundamentale grunnsteiner. En av disse er utvilsomt saksofonisten John Surman.

I Norge har vi for det meste sett Surman på scenen med Karin Krog, i større og mindre sammenhenger, og av og til foran Bergen Big Band. Nå får vi endelig oppleve han på Victoria med hans norske kvartett, et prosjekt som også går under navnet Valhallas. En rutinert og finslepen gjeng som har satt preg på norsk jazz i flere tiår allerede. Skulle alle andre handelsavtaler ryke ved nyttår, har vi i alle fall dette: Britisk-norsk samarbeid på sitt fineste!

John Surman – saksofon, Erlend Slettevoll – piano, Terje Gewelt – bass, Tom Olstad – trommer