Eddie Gomez with D´Aiello, Kjekstad & Vitale

Basslegende i fabelaktig selskap!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 270/220
  • Utsatt!

Legendary bass player in the best of company

På grunn av de fortsatt svært strenge innreise-restriksjoner fra USA, ser vi at det dessverre er umulig å få den svært sentrale musikeren Eddie Gomez inn til landet i oktober. Vi jobber med en ny dato i februar 2022, beskjed kommer så snart vi får!

Endelig får vi oppleve mestermøtet mellom den legendarisk bassisten Eddie Gomez, Renato D’Aiello, Alfonso Vitale og vår egen Frode Kjekstad.

Eddie Gomez ble lagt merke til da Bill Evans tok han med i band sitt på 60 tallet. Siden har det blitt et langt liv med noen av jazzhistoriens mest kjente samarbeidspartnere og band. Det inkluderer navn som Gerry Mulligan, Paul Bley, Steps Ahead og Chick Corea, i tillegg til flotte plater under eget navn.

Saksofonisten Renato D’Aiello har base i London og har hatt ukentlige konserter på Ronnie Scott’s de siste 10 årene og er et knutepunkt for mange jazzartister på tvers av landegrensene. Her har den spennende trommeslageren Alfonso Vitale ofte dukket opp, og sammen med den norske gitaristen Frode Kjekstad og D’Aiello har disse tre spilt i fine prosjekter sammen. Kjekstad spiller nemlig mest utaskjærs i internasjonale prosjekter og gjør plateinnspillinger med amerikanske og europeiske jazzartister, i tillegg til konserter på klubber i London og New York. Den seneste tiden har fokuset vært på trioer med bass og trommer, som på hans siste plate In Essence.

Dette blir en frisk konsert som spenner over både grenser og generasjoner.

Renato D´Aiello – saksofon, Frode Kjekstad – gitar, Eddie Gomez – bass, Alfonso Vitale – trommer