Live streaming: – Hedvig Mollestad Trio –

Her kan du høre HM3 live, uansett!

  • Prøvebildet starter kl 20.00
  • 100
  • Kjøp billett her!

Uansett om Oslo kommune gir oss lov til å ha publikum i salen eller ikke: Hedvig Mollestad Trio spiller fredag 22. januar klokka 21.00, og du kan være med!

Det må være lov å si det: 2020 ble ikke like festlig som vi kunne håpet. Forsakelsene har vært mange og ukene lange. Så i den store sammenhengen er vel kanskje ikke savnet av røde paljettkjoler, tunge groover og breibeint gitarriffing noe å snakke om? Men jo, livet er faktisk litt gråere uten Hedvig Mollestad Trio. Da er det naturligvis desto mer gledelig å kunne melde at John McLaughlin og Tony Iommis kjærlighetsbarn, jazzrockens trehodede troll, som alltid med ei kvart rypdal på lomma, er tilbake!

Bandet har brukt nedetida godt. Ny musikk er skrevet og spilt inn, og nå kommer snart plata. Om den ligger fysisk på disken 22. januar, er fortsatt litt usikkert, men musikken er klar, bandet er klart og vi er klare! Det er på ingen måte tilfeldig at Nasjonal jazzscene har plukket Hedvig Mollestad Trio til å åpne konsertsesongen 2021. Verden trenger en skikkelig opptur og litt blafring i buksebeina. I kveld skjer det!

Hedvig Mollestad – gitar, Ellen Brekken – bass, Ivar Loe Bjørnstad – trommer

Teknisk informasjon:

* Konserten begynner presis klokken 21.00, da sitter vi og ser den i sanntid sammen! Det blir sendt et prøvebilde fra en time før.
* På din tilsendte e-postbillett finner du en lenke til konserten, denne åpner opp for konserten på din nettleser, lettere kan det ikke bli!
* Har du Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV eller Fire TV Stick, så har Ticketco laget en egen app for disse. Mer info om dette finner du her: https://support.ticketco.events/hc/en-us/articles/360016936180-TicketCo-TV-Livestream-FAQ-for-audience