Hedvig Mollestad Trio

Sparker opp dørene for ´21!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 290/240
  • Kun streaming

I og med forlengningen av de nasjonale smittevernsrestriksjonene, ser vi at vi ikke får ha publikum på besøk på konserten med Hedvig Mollestad Trio førstkommende fredag! Vi beklager så mye!

Billettkjøpere vil få en mail fra Ticketco om refusjon av billettene.

Bandet kommer fortsatt til Victoria og går på scenen klokken 21, den konserten kan du oppleve hjemme om du ønsker. Billett til 100 kr kan kjøpes her: https://victoria.ticketco.events/no/nb/e/hedvig_mollestad_trio__live_stream

Vi håper du likevel vil se konserten sammen med oss, hver for oss.

PS: Det samme gjelder for konserten Håkon Kornstad solo på lørdag, stream-billett til den finner du her: https://victoria.ticketco.events/no/nb/e/haakon_kornstad__solo__livestream

Sophisticated and loud in-your-face powertrio. New record out soon!

Uansett om Oslo kommune gir oss lov til å ha publikum i salen eller ikke: Hedvig Mollestad Trio spiller fredag 22. januar klokka 21.00, og vi live streamer! Mer info om det her.

Det må være lov å si det: 2020 ble ikke like festlig som vi kunne håpet. Forsakelsene har vært mange og ukene lange. Så i den store sammenhengen er vel kanskje ikke savnet av røde paljettkjoler, tunge groover og breibeint gitarriffing noe å snakke om? Men jo, livet er faktisk litt gråere uten Hedvig Mollestad Trio. Da er det naturligvis desto mer gledelig å kunne melde at John McLaughlin og Tony Iommis kjærlighetsbarn, jazzrockens trehodede troll, som alltid med ei kvart rypdal på lomma, er tilbake!

Bandet har brukt nedetida godt. Ny musikk er skrevet og spilt inn, og nå kommer snart plata. Om den ligger fysisk på disken 23. januar, er fortsatt litt usikkert, men musikken er klar, bandet er klart og vi er klare! Det er på ingen måte tilfeldig at Nasjonal jazzscene har plukket Hedvig Mollestad Trio til å åpne konsertsesongen 2021. Verden trenger en skikkelig opptur og litt blafring i buksebeina. I kveld skjer det!

Hedvig Mollestad – gitar, Ellen Brekken – bass, Ivar Loe Bjørnstad – trommer