Barnas jazzscene

Neste generasjon fosser inn!

  • Fri alder, dørene åpner kl. 13.30
  • 50/20
  • Avlyst!

I og med forlengningen av de nasjonale smittevernsrestriksjonene, ser vi at vi ikke får ha publikum på besøk til konserten med Barnas jazzscene førstkommende lørdag! Vi beklager så mye!

Billettkjøpere vil få en mail fra Ticketco om refusjon av billettene.

Talents aged 7-15 improvise and play jazz standards – a concert for the whole family!

Utøverne fra Improbasen har opptrådt på festivaler i inn- og utland, men er også husvarme her på Nasjonal jazzscene, hvor de fyller salen en lørdag i måneden med sin populære konsertrekke Barnas jazzscene. Utøvere helt ned i åtteårsalderen spiller kompleks, improvisert musikk på høyt nivå – dette er rett og slett neste generasjon jazzmusikere.

Konserten passer for et bredt publikum, der barn og unge, familier, voksne og eldre – erfarne eller mindre bevandret i jazzens univers – er velkommen for å la seg inspirere og imponere. Både Osloboere og tilreisende oppfordres til å ta med seg barn og ungdommer på konserten, og la dem møte dyktige og samspilte unge musikere som spiller levende jazz. En ettermiddag til glede og inspirasjon!

Improbasen er Oslos egen barnejazzskole og underviser barn i alderen 7-15 år i jazzimprovisasjon. Elevene kommer både fra Oslo-området og fra resten av landet og har etter konserter, festivaler og turnéer i både Norge og resten av verden fått betydelig sceneerfaring. Improbasen er støttet av Norsk kulturråd, Sparebankstiftelsen og Oslo kommune.