Live streaming: – Håkon Kornstad solo –

Kornstad kommer hjem til deg!

  • Prøvebildet starter kl 20.00
  • 100
  • Avlyst!

Kjære publikum, nå som tiltakene er ytterligere strammet kan vi ikke gjennomføre kveldens planlagte live streaming med Håkon Kornstad, dessverre! Kjøpte billetter blir refundert til kontoen de ble kjøpt med.  Vårt forslag til dagsprogram er å høre på Håkon Kornstads nye, glimrende plate Out of the Loop som finnes i alle strømmetjenester, og i kveld, sette av en time til denne selvlagede og imponerende fine hjemmekonserten Håkon holdt i våres! Ses på den andre siden, det gleder vi oss til!

Kornstad skøyter på tynn is med den største selvfølgelighet. Det er ikke så alt for mange musikere der ute som tør å stille seg på scenen mutters alene, kun med et instrument å støtte seg på. Saksofonisten, og etterhvert også vokalisten, Håkon Kornstad har gjort det i snart to tiår! Solokonsertene har på mange måter vært den kunstneriske kjernen i alt han har gjort. Her har uttrykket blitt finpusset, de elektroniske effektene perfeksjonert. Han har til og med funnet opp sitt eget instrument, flutonetten.

Som saksofonist er Håkon Kornstad et unikum, med tone og kontroll som få kan måle seg med; som sanger har han den samme evnen til å få frisk eksperimentering til å føles kjent og kjært. Live møtes begge teknikkene. Lyriske melodier glir og flyter over stadig nye lag av lyd som vokser til et orkestralt akkompagnement og tar musikken nye og uventede veier. En solokonsert med Håkon Kornstad gir helt ny mening til begrepet jazztenor. Caruso møter Coltrane, Garbarek møter Jussi!

Håkon Kornstad – saksofon, vokal

Teknisk informasjon:

* Konserten begynner presis klokken 21.00, da sitter vi og ser den i sanntid sammen! Det blir sendt et prøvebilde fra en time før.
* På din tilsendte e-postbillett finner du en lenke til konserten, denne åpner opp for konserten på din nettleser, lettere kan det ikke bli!
* Har du Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV eller Fire TV Stick, så har Ticketco laget en egen app for disse. Mer info om dette finner du her: https://support.ticketco.events/hc/en-us/articles/360016936180-TicketCo-TV-Livestream-FAQ-for-audience