Håkon Kornstad – solo

Stor alene

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 280/230
  • Avlyst!

I og med forlengningen av de nasjonale smittevernsrestriksjonene, ser vi at vi ikke får ha publikum på besøk til konserten Håkon Kornstad solo førstkommende lørdag! Vi beklager så mye!

Billettkjøpere vil få en mail fra Ticketco om refusjon av billettene.

Også live streaming er avlyst dessverre, da vi ikke ønsker å samle de som trengs for å gjennomføre en strømmekonsert. Ses til lysere tider!

PS: Det samme gjelder for konserten med Hedvig Mollestad Trio førstkommende fredag, stream-billett til den finner du her: https://victoria.ticketco.events/no/nb/e/hedvig_mollestad_trio__live_stream

Jazz tenor is not what it used to be! A solo concert for voice and reeds

Kornstad skøyter på tynn is med den største selvfølgelighet. Det er ikke så alt for mange musikere der ute som tør å stille seg på scenen mutters alene, kun med et instrument å støtte seg på. Saksofonisten, og etterhvert også vokalisten, Håkon Kornstad har gjort det i snart to tiår! Solokonsertene har på mange måter vært den kunstneriske kjernen i alt han har gjort. Her har uttrykket blitt finpusset, de elektroniske effektene perfeksjonert. Han har til og med funnet opp sitt eget instrument, flutonetten.

Som saksofonist er Håkon Kornstad et unikum, med tone og kontroll som få kan måle seg med; som sanger har han den samme evnen til å få frisk eksperimentering til å føles kjent og kjært. Live møtes begge teknikkene. Lyriske melodier glir og flyter over stadig nye lag av lyd som vokser til et orkestralt akkompagnement og tar musikken nye og uventede veier. En solokonsert med Håkon Kornstad gir helt ny mening til begrepet jazztenor. Caruso møter Coltrane, Garbarek møter Jussi!

Håkon Kornstad – saksofon, vokal