Julian Lage

10 strenger og to pinner = himmelen!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 17.00
  • 330/280
  • Kjøp billett her!

Kindred spirits to meet and dazzle the stage!

NB! VIKTIG BESKJED: DENNE KONSERTEN GJENNOMFØRES SOM DUO MED JULIAN LAGE OG JORGE ROEDER PGA. SYKDOM PÅ TROMMESLAGER ERIC DOOB. Hvis du vil ha refusjon på billetten din, send oss en e-post til post@nasjonaljazzscene.no. 

Det er også en konsert klokken 21.00, billetter til den finner du her: https://victoria.ticketco.events/no/nb/e/julian_lage_2100

En av verdens fineste gitarister med en av verdens fineste gitarister!
På det nye albumet View With A Room som kommer i september har Julian Lage med seg sin lekne trommer og bass-grunnmur Jorge Roeder og Eric Doob – og i tillegg selveste Bill Frisell! Som om en ny plate med trioen ikke var nok, her får vi også det magiske mot- og samspillet som oppstår når nytenkende, brilliante musikere møtes. Og resultatet er så delikat som man kan håpe, gjensidigheten musikerne imellom kommer gjennom som myke smil, de tekniske ferdighetene oppleves som letthet og ren spilleglede.

Vi setter opp to konserter på samme dag, men ikke vent med å kjøpe billetter av den grunn! Å se og høre Julian Lage på Victoria er en stor opplevelse som har solgt ut ved alle tidligere besøk.

Julian Lage – gitar, Jorge Roeder – bass

Foto: Noah Torralba

Auditorium er den første singelen fra det nye albumet, hør den her:

Julian Lage og Bill Frisell fra 2021: