Jassbox – Live: JUNO

Fest med de beste!

  • 20 år. Dørene åpner kl. 21.00
  • 50
  • Kjøp billett her!

Tonight’s the night to love your ears and feet!

Dette blir faktisk historiens siste Jassbox Oslo! Én siste gang skal skal Espen Horne og Erik Holm ta dere med på en dansejassodyssé, den beste måten å si farvel på! I kveld gjøres Jassbox ordentlig, på gamlemåten! Oppskriften er Holm og Horne på glatte såler med gode smil over jassgullet de spruter ut av høyttalerne så hele gulvet steiler. Det er herlig å igjen kunne invitere til deg til en euforisk hjemme alene-fest på klubben. Funk, jazz og Karin Krog leker med sjela di, swing, bop og hip hop beveger dansegulvet under deg, dette er sørvendte, ville saker. Rundt klokka elleve får du servert livemusikk med både hodet og dansefoten din i siktet, her er det energipåfyll som gjelder!

Og levende i kveld har vi en virkelig godbit. JUNO er en rå gjeng fra Trondheims jazzpøl, der alt som kjent kan skje. Og det gjør det, her er det både smilende rart med superrefrenger, dansbar pop og hjerterytmisk høytid som tullesnubler ut i rap og fengslende improvisasjoner, det er rein gøy! Lyden er helt deres egen, låtene superkule og debutplata, produsert av Highasakite og PELbOs Kristoffer Lo, er like om hjørnet!

Thea Ellingsen Grant – vokal, Malin Dahl Ødegård – vokal, Mona Krogstad – saksofon, Georgia Wartel Collins – bass, Ingvald Vassbø – trommer