Ivan Mazuze Group + Trio Calafrio

OK Sessions lever videre!

  • Onsdag 13. september 2023
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 260/210/160
  • Kjøp billett her!

The spirit of OK Sessions lives on! 

Ivan Mazuze Group

Ivan Mazuze Group gir oss melodiske og heftig rytmiske toner, som gjør det tilnærmet umulig å ikke bevege seg til. Med et kjerneband bestående av Per Mathisen på bass og Raciel Torres på trommer, er reisefølget i de aller beste hender. Trioen sørger for at musikalske dører med iørefallende og rytmiske røtter i ymse verdenshjørner åpner seg. Mazuzes eminente saksofonspill er dypt forankret i afrikansk jazz, og melodiene støttes av en kraftfull rytmeseksjon som gir rom for improvisasjon, som skaper et bevegende landskap mellom jazz og et vidtspennende afrikansk lydbilde.

Ivan Mazuze – saksofon, Per Mathisen – bass, Raciel Torres – trommer

Trio Calafrio

Trio Calafrio er opptatt av samspillet og sensibiliteten i den brasilianske musikken og formidler den med sprudlende lekenhet. De spiller samba, MPB (brasiliansk populærmusikk) og bossa nova, men graver også dypere i mindre kjente stilarter. På repertoaret har de artister som Joao Bosco, Elis Regina, Chico Buarque, Caetano Veloso og mange flere!

Vokalist Gabriela Garrubo er vokst opp i São Paulo og utdannet ved jazzlinjen på Griegakademiet i Bergen. Hun slapp sitt kritikerroste debutalbum Rodando tidligere i år. I tillegg kan du høre henne i band som Metteson, Amalie Holt Kleive og Shakai, og hun har samarbeidet med artister som Sondre Lerche og Tigerstate. Per Olav Kobberstad er fra Stord og har brukt masse tid i Brasil der han har studert den brasilianske musikken med diverse profesjonelle musikere. Han er et unikum i Norge på 8-strengs gitar. Thomas er brasilianer og er vokst opp i Norge. Han studerte musikk på Berklee College of Music og er med i band som Tigerstate og Svømmebasseng.

Det er bare å glede seg til varmen som stråler fra scenen!

Gabriela Garrubo – vokal, Per Olav Kobberstad – gitar, Thomas Antonio Debelian – perkusjon

Konserten er et samarbeid mellom OK World, Nasjonal jazzscene og Samspill.

Foto av Ivan Mazuze: Tom Atle Bordevik