AVLYST! – Hildo

Ny konsert 15. oktober!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 240/190
  • Avlyst!

AVLYST! Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse konserten med Hildo. Vi vil jobbe med å finne en ny dato, men vi velger å refundere billettene umiddelbart og håper dere kjøper nye når disse foreligger! Beløpet blir automatisk refundert til kontoen/ kortet de ble kjøpt med. TicketCo melder at pga den massive trykket av avlyste arrangementer som de håndterer billettene til, må de av kapasitetshensyn i denne ekstraordinære situasjonen beregne 30 dagers ekspedisjonstid for effektuering av billettrefusjonene. TicketCo vil opplyse deg som billettkjøper om denne behandlingstiden. Om det er spørsmål så kan dere kontakte oss på mailadressen post@nasjonaljazzscene.no.

Vi beklager det inntrufne, men håper publikum ser fornuften i dette. Vi ses på en konsert senere!

A perfect blend of Norwegian folk music, legends and jazz

I verket Hildo tar et lag mesterlige musikere, med Berit Opheim og Tore Brunborg i spissen, utgangspunkt i ulike folketoner og slåtter fra blant annet Voss, Sogn og Hardanger og serverer dem i nye arrangement og med nykomponerte tema. Gjennom Hildo presenteres en perfekt hybrid av jazz og folkemusikk.

Tittelen bygger på sagnet om kirkeklokka Hildo som klang så vakkert fra Vangskyrkjo på Voss – helt til bergenserne ville låne den (!), og klokka forsvant ned i dypet i Bolstadfjorden under transporten. Hildo ble bestilt av Vossajazz og Riksscenen og nominert til Musikkritikerprisen 2018. Sammen sørger de fem musikerne for både dybde og overjordisk klang. Vi kan garantere deg en magisk konsert!

Berit Opheim – vokal, Tore Brunborg – saksofon, Stein Urheim – strenger, Steinar Raknes – bass, Kåre Opheim – trommer, David Solheim – lyddesign

Prosjektet er støttet av Kulturrådet