AVLYST! – Becca Stevens

Ny konsert 05. november!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 260/210
  • Avlyst!

AVLYST! Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse konserten med Becca Stevens. Vi vil jobbe med å finne en ny dato, men vi velger å refundere billettene umiddelbart og håper dere kjøper nye når disse foreligger! Beløpet blir automatisk refundert til kontoen/ kortet de ble kjøpt med. TicketCo melder at pga den massive trykket av avlyste arrangementer som de håndterer billettene til, må de av kapasitetshensyn i denne ekstraordinære situasjonen beregne 30 dagers ekspedisjonstid for effektuering av billettrefusjonene. TicketCo vil opplyse deg som billettkjøper om denne behandlingstiden. Om det er spørsmål så kan dere kontakte oss på mailadressen post@nasjonaljazzscene.no.

Vi beklager det inntrufne, men håper publikum ser fornuften i dette. Vi ses på en konsert senere!

Open minded musician praised for her intricate harmonies and beautiful songs!

Becca Stevens lager musikk! Her finner lytteren pop, rock, R&B og funk side om side med tradisjonell appalachisk og britisk folkemusikk, klassisk, verdensmusikk og jazz. Intrikate instrumenter og rytmer er sømløst vevet med sanger og melodier som fortryller og holder deg fast. På spørsmål om hvordan så mange forskjellige påvirkninger har jobbet seg inn i musikken hennes, svarer Stevens: «Story of my life. Jeg vokste opp i et hus fullt av opera og banjomelodier, tok eksamen i klassisk gitar på videregående, studerte komposisjon på college, og i New York City er jeg omgitt av alle musikalske lyder du kan forestille deg. Jeg elsker og blir inspirert av god musikk, uansett sjanger eller hvor den kommer fra. ”

Stevens har en stemme som bare kan beskrives som hennes egen, og musikken hun skriver er anerkjent over hele verden for smarte rytmer og harmonier. Stevens er ubegrenset i elementene hun henter inspirasjon fra, og har komponert både for sitt eget band og Grammy-prisvinnere som Jacob Collier, Michael League (Snarky Puppy), og spesielt med folklegenden David Crosby. Stevens er medlem av Crosbys Lighthouse Band.

Becca Stevens – vokal, gitar, Jan Esbra – gitar, Michelle Willis – tangenter, Chris Tordini – bass, Jordan Perlson – trommer