AVLYST! – Sylvie Courvoisier Trio

Supert improtriangel

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 280/230
  • Avlyst!

AVLYST! Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse konserten med Sylvie Courvoisier Trio. Vi vil jobbe med å finne en ny dato, men vi velger å refundere billettene umiddelbart og håper dere kjøper nye når disse foreligger! Beløpet blir automatisk refundert til kontoen/ kortet de ble kjøpt med. TicketCo melder at pga den massive trykket av avlyste arrangementer som de håndterer billettene til, må de av kapasitetshensyn i denne ekstraordinære situasjonen beregne 30 dagers ekspedisjonstid for effektuering av billettrefusjonene. TicketCo vil opplyse deg som billettkjøper om denne behandlingstiden. Om det er spørsmål så kan dere kontakte oss på mailadressen post@nasjonaljazzscene.no.

Vi beklager det inntrufne, men håper publikum ser fornuften i dette. Vi ses på en konsert senere!

Thrilling melodies with devious grooves

Mmm, New York-jazz. Av og til kan man få inntrykk av at hele musikkscenen i verdensbyen blir kuratert av John Zorn. Slik er det jo naturligvis på ingen måte, men det er ikke tvil om at Zorn er et tyngdepunkt som trekker til seg mye kreativitet og energi. Den sveitsiskfødte pianisten Sylvie Courvoisier er en av dem som har samarbeidet mye med den amerikanske avantgardjazzens gudfar, som hun har gjort med Mary Halvorson, Wadada Leo Smith, Ikue Mori og mange andre.

For Sylvie Courvoisier er flygelet ikke en katedral som må gås til med sakral ærefrykt, men en lekeplass der alt går an og alt er lov så lenge det er gøy! Aller tydeligst kommer dette til uttrykk i hennes faste trio med bassist Drew Gress og den uforlignelige Kenny Wollesen. Her får tre likeverdige musikere kose seg med leken eksperimentering og utforsking av et klassisk format. Minimalistisk støysentral i det ene øyeblikket, melodiske kollbøtter i det neste. Alt sammen i en perfekt balanse mellom villskap og struktur!

Sylvie Courvoisier – piano, Drew Gress – bass, Kenny Wollesen – trommer