Hilde Louise Orchestra – ekstra julejazz!

Gjør ventetiden enda finere!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 17.00
  • 340/290
  • Utsatt til 2021!

Denne konserten og kjøpte billetter er nå flyttet frem til neste år, og ny dato, lørdag 11.12.2021 klokken 21.00. Om du ikke ønsker å overføre billetten din til neste års konsert, så send oss en mail på post@nasjonaljazzscene.no med billettinfo og ditt kontonummer, så refunderer vi dine utlegg.

Vi er veldig glade for og stolte av å likevel kunne tilby deg en direktesendt julekonsert med Hilde Louise, hjemme i stuen din! Vi direktestrømmer konserten klokken 21.00 lørdag 12. desember fra Victoria og håper du vil dele opplevelsen med oss og mange andre. Billetter til 150 kr finner du her: https://victoria.ticketco.events/no/nb/e/hilde_louise_orchestras_stroemmejul

Asbjørnsen swings the classics in a new, exciting way and give you a Christmas to remember!

Hilde Louise Asbjørnsen er en totalartist. Hun tar over enhver scene, overstråler den med overskudd og glede, et lys som også tør å treffe de mørke stedene. Nasjonal jazzscene er så heldige at vi har blitt hennes faste tilholdssted for Julekonserten, en personlig, nær og varm affære litt på siden av julestandarden.

Vi møter en sann jazzdiva, selvsikker og underholdende som gjør et utradisjonellt utvalg av kjente og mindre kjente juleklassikere til sine egne. Hovedvekten ligger på de amerikanske gullskattene, men med er også noen norske slagere herlig foredlet av et fantastisk band.

For åttende gang har vi den utsøkte gleden av å kunne ønske velkommen til Hilde Louises jul!

Hilde Louise Asbjørnsen – vokal, Anders Aarum – piano, Svein Erik Martinsen – gitar, Jørgen Gjerde – trombone, Atle Nymo – saksofon, Kåre Nymark jr. – trompet, Jens Fossum – bass, Hermund Nygård – trommer