Hilde Louises strømmejul

Julestemningen strømmer inn

  • Fri alder, prøvebilde starter 20.00
  • 150,-
  • Kjøp billett her!

Asbjørnsen swings the classics in a new, exciting way, this year in your livingroom!

Hilde Louise Asbjørnsen er nærmest ustoppelig i sin juleglede, derfor er vi glade for å kunne sende henne og bandet hennes direkte hjem til deg. Å se og høre konserter sammen har en helt egen magi, og vi vet at Hilde Louise med sitt glimrende orkester klarer å samle oss om den opplevelsen selv om vi sitter hver for oss. Så servér noe godt og demp belysningen, vi skal sørge for at julestemningen fra musikken kommer nært deg, for Hilde Louise har kraft til å bryte gjennom enhver skjerm!

Vi møter en sann jazzdiva, selvsikker og underholdende som gjør et utradisjonellt utvalg av kjente og mindre kjente juleklassikere til sine egne. Hovedvekten ligger på de amerikanske gullskattene, men med er også noen norske slagere herlig foredlet av et fantastisk band. Hilde Louise tar over enhver scene, overstråler den med overskudd og glede, et lys som også tør å treffe de mørke stedene. Nasjonal jazzscene er så heldige at vi har blitt hennes faste tilholdssted for Julekonserten, en personlig, nær og varm affære litt på siden av julestandarden.

Selv i år, har vi for åttende gang den utsøkte gleden av å kunne ønske velkommen til Hilde Louises jul, denne gangen hjemme i stuen din!

Hilde Louise Asbjørnsen – vokal, Anders Aarum – piano, Svein Erik Martinsen – gitar, Jørgen Gjerde – trombone, Atle Nymo – saksofon, Kåre Nymark jr. – trompet, Jens Fossum – bass, Hermund Nygård – trommer

Foto: Anna-Julia Granberg – BLUNDERBUSS

* Konserten begynner presis klokken 21.00, da sitter vi og ser den i sanntid sammen! Det blir sendt et prøvebilde fra en time før.
* På din tilsendte e-postbillett finner du en lenke til konserten, denne åpner opp for konserten på din nettleser.
* Har du Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV eller Fire TV Stick, så har Ticketco laget en egen app for disse. Mer info om dette finner du her: https://support.ticketco.events/hc/en-us/articles/360016936180-TicketCo-TV-Livestream-FAQ-for-audience