Hedvig Mollestad Trio

Leker med det episke

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 280/230
  • Kjøp billett her!

This loud and in-your-face power trio, a love child of John McLaughlin and Black Sabbath, has ruled the soundwaves for close to a decade

Utforskerrock, landskapsboogie, friflyt groovedrift, fuzzjazz og frittfallsprog. Nå har Hedvig Mollestad Trio latt publikum få sitte i ro lenge nok, her har du hverdagsendringen både hode og sjel trenger!

Bandet lager mer lyd enn tre personer egentlig burde kunne, de leker med det episke, låtene sitter som et skudd og energien er fandenivoldsk. Inspirasjonen er tydelig og nydelig 70-talls, som om John McLaughlin har tatt med seg Terje Rypdal og kræsja nachet til Black Sabbath, men likevel kvasst og tilstede og nå. Rytmeseksjonen tar tak og ruller med den rette miksen av tyngde og finesse, trykket får bandet til å koke. Trioen fremstår med et samlet uttrykk, men det er vanskelig å skjule hvilken god gitarist Hedvig Mollestad er! Det er både smart og høylytt, hun formidler komplisert med letthet, det er interessant, spennende og fengende og smilet sitter løst. For dette er powerjazz, rett i kroppen!

Hedvig Mollestad – gitar, Ellen Brekken – bass, Ivar Loe Bjørnstad – trommer