Skadedyr – release!

Grenseløst i felles retning

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 230/180
  • Kjøp billett her!

Want to be here, but you can´t? Check the link for livestreaming below!

A large orchestra filled to the brim with the most creative and exciting young artist of today. Release of their third album, “Musikk!”

En liten idé, et fragment av en melodi, en kort rytme. Et kjent glimt i noe fremmed, et frø med uendelig potensiale, en kultur som tar til seg, vokser og blir familiær. Skadedyr ser ut som et stort jazzorkester, men de høres sjelden ut som et. Skadedyr er en egen fauna.

Skadedyr består av tolv unge, kjente musikere fra jazz, impro og eksperimentell rock og pop, og det er i dette spennet de spiller på hverandre. For selv om låtidéene har opphav hos Heida Mobeck, Hans Hulbækmo, Lars Ove Fossheim eller Anja Lauvdal, er det i møtet med hele orkesteret magien skjer. Her blir det spontankomponert, spontanarrangert, spontanpopet, jazzet og plingplonget. Kjempeseriøst og med god humor. Skadedyr har mye plass og høres derfor raust, luftig, tydelig og energifylt ut. De øver for å finne felles retning, ikke for å spikre en låt. Gleden av å høre hverandre gjør at de fremstår som duggfriske i hvert møte.

Nå slipper de sitt tredje album, og det skal feires med grenseløs energi og kreativitet hos oss. Kom og bli med på festen for «Musikk!»!

Anja Lauvdal – keys,  Adrian Løseth Waade – fiolin, Ina Sagstuen – vokal, Ida Løvli Hidle – akkordeon, Heida Mobeck – tuba,Torstein Lavik Larsen – trompet, Henrik Munkeby Nørstebø – trombone, Lars Ove Fossheim – gitar, Marius Klovning – steel gitar, Fredrik Luhr Dietrichson – bass, Hans Hulbækmo – trommer, Øystein Aarnes Vik – trommer

Så, det er her du burde være, men kan du absolutt, absolutt ikke, så får vi vel sende Skadedyr hjem til deg da?! Live på YouTube fra kl. 21!