Avlyst! – Harald Lassen

Menneskenes musikk

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 240/190
  • Avlyst!

Avlyst! Dessverre visste det seg at det var problematisk å gjennomføre konserten med Harald Lassen og band torsdag 8. juli, så vi må beklageligvis helt avlyse denne konserten! Kjøpte billetter blir automatisk refundert kortet de ble kjøpt med, du vil motta en mail fra Ticketco om prosessen her.

Vi jobber med en ny dato i 2022, før det kan du oppleve Harald Lassen under Oslo jazzfestival, lenke til konserten her.

Cool, colourful and aiming for the heart

Harald Lassens fargerike tilstedeværelse i norsk jazz de siste årene har definitivt ikke gått ubemerket hen. Hans økende anerkjennelse og rykte som en unik kraft innen norsk jazz er ikke bare berettiget, men tydelig for alle å høre. «Haralds musikk er jazz, men jazz med en annen form og farge. Musikk som bare kan komme fra et fritt og åpent sinn», skrev internasjonal musikkpresse da tredje-albumet Human Samling kom ut i 2020. Lassen ble tidlig i karrieren inkludert i band med Jon Christensen og Arild Andersen og formet etterhvert sin egen sti gjennom band som Pixel, Mopti, Dr. Kay, No. 4 og de senere år, sitt eget norske/belgiske band med stjernepianisten Bram De Looze.

Sistealbumet Human Samling har toppet flere årets beste-lister og blitt omtalt som “et avslappet og kult mesterverk!”, og det er nå Spellemann nominert! Harald Lassen har også preget den internasjonale scenen med turneer, toppkarakter i det amerikanske jazzmagasinet Downbeat og representert Norge på Jazzahead.

I levende live er musikken full av energi, pasjon og karakter som gir publikum følelsen av noe spontant og ekte, her og nå. Bli med når!

Harald Lassen – saksofon, Sander Eriksen Nordahl – gitar, Stian Andersen – bass, Tore Flatjord – trommer

Foto: Marius Ringen