Siril Malmedal Hauge – Slowly, slowly

Beruset, forelsket musikk

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 260/210
  • Kjøp billett her!

Konserten er flyttet fra fredag 21. mai frem til fredag 9. juli. Kjøpte billetter gjelder selvsagt til den nye datoen. Ta gjerne kontakt med oss på post@nasjonaljazzscene.no.

Jazzscenens sommerserie presenterer:

Songs that reach for the deep truths in all the small things surrounding us

Siril Malmedal Hauge har jobbet seg opp som en ny og spennende stemme på det norske jazzfirmamentet. Både i egne og i andres prosjekter har hun satt sitt særpreg på musikken og gjort stort inntrykk. Siril er en allsidig vokalist med sterke røtter i jazztradisjonen, som tross en relativt ung alder, allerede er etterspurt og aktiv i en rekke prosjekter, både som vokalist og instrumentalist.

Hun har deltatt på mange innspillinger, og i 2019 kom endelig den kritikerroste debutplata Uncharted Territory på Jazzland, en plate med fengende melodier og knallsterke utøverprestasjoner. Hun er nå aktuell med sitt andre album i eget navn, med det samme fantastiske ensemblet i ryggen. Slowly, slowly treffer kroppen umiddelbart, og maner sansene dypere inn i øyeblikket. Musikken beskriver en bevegelse, en følelse. En repeterende oppfordring til å kjenne på det store i de små øyeblikkene som er rundt oss hele tiden. Bruset i brystet når du slipper styret på sykkelen i nedoverbakke, mosen fra skogbunnen som kjennes myk mot ryggen, og funnet av en blinkende skatt i fjæresteinene. Tiden stopper opp – bare litt. I et par sekunder. Slowly, slowly ber deg hvile i noe av det viktigste du har: evnen til å bøye tiden og gjøre de korte øyeblikkene større.

Dette blir en kveld med stor musikk med sans for de små øyeblikkene. Vakkert!

Siril Malmedal Hauge – vokal, Martin Myhre Olsen – saksofon, Torgeir Hovden Standal – gitar, Kjetil Mulelid – piano, Martin Morland – bass, Henrik Lødøen – trommer

Foto: Malin Longva