Charlotte Dos Santos – Utsolgt!

Hjemme hos soulsensasjonen!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 230/180
  • Utsolgt!

Contemporary, cutting edge jazzy soul

Det hølja ned da Charlotte Dos Santos gikk på scenen på Øya en sen ettermiddag sist august, men etter fem minutter var det ikke en levende sjel som brydde seg om noe så prosaisk som været. For med en heftig cocktail av jazzete, latinoinspirert soul og R’n’B, kombinert med en fullstendig suveren stemme, er New York-baserte, Oslo-fødte, brasilianskættede Dos Santos på god vei til å bli noe så sjeldent som en norsk soulstjerne.

Debutalbumet “Cleo” har fått anmelderne til å kroe seg foran spilleren som huskatter i vårsola. Musikken er som skapt for en intim klubb som Victoria. Vi spår at dette kommer til å bli en gnistrende start på 2018 som folk sent vil glemme! Og det er ikke en regndråpe i sikte.

Charlotte Dos Santos – vokal, line-up TBA

Charlotte Dos Santos’ kritikerroste debut «Cleo» høstet en lang rekke terningkast 6, bl.a hos VG, Dagens Næringsliv, Dagsavisen og Dagbladet. Her er utdrag fra noen anmeldelser: 

– “Årets sommerplate” (Dagsavisen 6.7.2017)

– “Best Medieval Soul all year” (NYmag 22.6.2017)

–  “den mest formbevisste debutskiva hørt fra en norsk artist innen dette segmentet, kanskje noensinne” (Klassekampen 2.7.2017)

Albumet ble oppfulgt av en konsert under Øya der hun ble omtalt som “Sommerens sensasjon på Øya” (Dagsavisen, TV2 Nyheter), og mottok terningkast 6 for konserten av VG’ anmelder som skrev “Norges første skikkelig soulstjerne” (VG, 9.8.2017)

Hun har blitt omtalt “Norges beste soul artist” (Natt og Dag 9.8.2017) og var forsiden av Jazznytts septemberutgave.

https:/.spotify.com/?uri=spotify%3Aalbum%3A2CNJmTiA7HektyZF0bD3zf