Carsten Dahl Trinity

Dansk jazz på sitt beste!

  • 18 år. Dørene åpner kl 19.00
  • 250/200
  • Kjøp billett her!

På grunn av strengere innreiserestriksjoner fra Danmark, ble denne konserten utsatt til 02. september 2021. Kjøpte billetter fra i fjor gjelder på denne konserten, men plassreservasjoner er nå opphevet. Publikum blir plassert av ansatte på Victoria.

Experienced and brand new trio bursting with lyrical energy

Det er aldri for seint å begynne å spille et instrument, i alle fall ikke hvis man skal ta Carsten Dahl som eksempel. Hør bare: Dahl hadde vært trommeslager siden barndommen og var på god vei til å bli profesjonell utøver da han midt i studiet byttet til piano, et instrument han knapt hadde tatt i, og startet på nytt! Nå er han som alle vet, en av Europas fremste pianolyrikere med et svimlende antall prosjekter bak seg. Mange norske jazzentusiaster husker nok fremdeles trioen med Jon Christensen og Arild Andersen, men han har også spilt med Joe Lovano, Wynton Marsalis og Cæcilie Norby – for å nevne noen.

Carsten Dahl Trinity er trioutgaven av det litt større Experience-ensemblet som spilte på Victoria for noen år siden, med Nils Bo Davidsen og Victoria-favoritt Stefan Pasborg i maskinrommet. Vi får med andre ord et helt nytt band, som samtidig er eksepsjonelt samspilt. Bedre blir det ikke! Plata Painting Music kom i fjor på kvalitetslabelet ACT og er et overflødighetshorn av originallåter, danske folkeviser og Miles Davis-covere. Det er sgu dejligt!

Carsten Dahl – piano, Nils Bo Davidsen – bass, Stefan Pasborg – trommer