Høstsesongåpning! – SKRIM

Dynamisk dobbelduo!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 280/230
  • Kjøp billett her!

The four horsemen of the improvocalypse!
Onsdag 01. september, kl 20.00. Dørene åpner kl 19.00 – kr 280/230

Skrim høres akkurat så bra ut som det besetningslista sier!

Da Gard Nilssen var Artist in Residence ved Moldejazz i 2019 var hans kreative kraft en triumf det er imponerende å se tilbake på. Med største selvfølge skulle også sPacemoNKey holde konsert, en duo og kreativ lekegrind han i flere år hadde delt med Morten Qvenild. På plate og på konserter har dette bandet danset i ytterkantene av vakkert, det har gnistret i både elektronikk, pinner og skinn.

Til konserten i Molde ble bandet doblet, de risikovillige musikerne Stian Westerhus og Ståle Storløkken beviste nok en gang hvor intuitive og gode improvisatører de er. Dette sendte tydeligvis så kraftige sjokkbølger inn til kjernen at et navnebytte måtte til. Nå har også kvartetten begått platen The Crooked Path som utkommer på plateselskapet Hubro til høsten, og vi blir velsignet med en sesongåpningskonsert av eksklusivt kaliber!

Fra SKRIM kan du forvente sci-fi elektronikk med lyden av en tombola på månen, skeive jazzpianoer fra 70-tallet og løpende arpeggiatorsynther fra 80-tallet, skitten bass fra hammondorgel, friksjon, flyt, energi, mørke, glede og råttenskap. Her er ren spilleglede, tøffe låter balanserende på kanten av vakkert.

Morten Qvenild – tangenter, elektronikk, Stian Westerhus – gitar, elektronikk, Ståle Storløkken – tangenter, elektronikk, Gard Nilssen – trommer, elektronikk

Foto: Harald Opheim