Broen

Øyeblikk som ingen andre

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 280/230
  • Kjøp billett her!

Art with a heart

Det er lett å se seg blind på de mange ulike fasettene i musikken til Broen – på den ustanselige sjangerleken med kunstrock, funk, hip hop og improvisasjon på kritikerroste I <3 Art fra 2017 og oppfølgeren Do you see the falling leaves?, eller på de ulike medlemmenes sentrale posisjoner i ny norsk musikk, med forgreninger til annen kunstpop, til jazz i forskjellige fasonger og til folkemusikk, både fra Norge og andre hjørner av verden. Men det finnes også en kjerne her! Broen leter etter mening og samhold i en verden hvor individet ellers settes under sterkt press. Musikken handler, dypest sett, om samarbeid og samspill.

Dette kommer ikke minst til syne live, hvor bandet først og fremst er opptatt av å dyrke øyeblikket – snarere enn å representere en nøye regissert act, eller musikken slik den fremstår på plate. Det innebærer ubekymret lek, men også risiko, i det man velger bort tryggheten som ligger i å gjøre det samme gang etter gang. Her og der oppstår øyeblikk som tilhører ingen andre enn dem selv – og de som er til stede.

Marianna S. A. Røe – vokal, Anja Lauvdal – tangenter, Lars Ove Fossheim – gitar, Heida Karine Johannesdottir Mobeck – tuba, Hans Hulbækmo – trommer