Uhørt! We Float + Get Your Goat + JAM

Svensk cool og tur med Monk

  • Onsdag 26. februar 2020
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis!

Swedish award-winning freshness + Modern Monk business

Midt i mellom jazz og progressiv pop finner du We Float. Men dette er ikke jazzpop eller poppete jazz, her har smarte melodier et mørke og tekstene en dybde som man vil vende tilbake til. Det svenske bandet har en norsk bassist og låtskriver og er to fine plater inn i sin karriere. I 2018 ble We Float tildelt Sveriges Radios prestisjefulle jazzpris i kategorien “årets gruppe”, så det er på tide også det norske publikummet får oppleve bandet nå!

Linda Bergström – vokal, Fanny Gunnarsson – piano, Samuel Hällkvist – gitar, Anne Marte Eggen – bass, Filip Bensefelt – trommer

Get Your Goat har alle muligheter til nye rytmiske konsepter som sømløse modulasjoner, velplassert øking og sakking, i det hele tatt taktløs rå og drivende swing. Det trommeløse bandet har skapt seg et stort kreativt rom med denne besetningen, og med en såpass god gjeng bak melodiske instrumenter er dette en herlig kunstpause. Komposisjonene er inspirert av helter som Monk og Ornette, framført med selvtilliten til ungdommen av i dag.

Øyvind Mathisen – trompet, Alexander Dellerhagen – saksofon, Petter Dalane – piano, Alf Høines – bass

Etter konsertene blir det jamsession ledet av jazzstudenter fra Musikkhøgskolen. Ta med hornet!