Barnas Jazzscene

Improviserende barn

  • Fri alder, dørene åpner kl. 13.30
  • 50/20
  • Kjøp billett her!

Young talents improvise over jazz standards

Denne konsertserien er blitt en fin institusjon på Nasjonal jazzscene, og gjengen med unge musikanter fra Improbasen blir fort husvarme etter å ha underholdt og imponert en stadig økende publikumsskare, for et stadig større og virkelig publikum!

Barnas jazzscene er en månedlig konsertserie som gjennom flere sesonger har begeistret og imponert oss, og det virker som om Victoria har en scenekant i passe høyde for de unge utøverne. De blomstrende jazztalentene fremfører perler fra standardjazzrepertoaret, og det med en bravur og overbevisning du sjelden har sett maken til. Vi lover god stemning, heftig samspill og lekende improvisasjon på høyt nivå.

Musikantene hører til på Improbasen, Oslos egen barnejazzskole, som underviser barn i alderen 7-15 år i jazzimprovisasjon. Elevene kommer både fra Osloområdet og fra resten av landet, og har etter konserter, festivaler og turnéer i både Norge og resten av verden fått betydelig sceneerfaring. Improbasen er støttet av Norsk kulturråd, Sparebankstiftelsen og Oslo kommune.