AVLYST! – Barnas jazzscene

Modige og modale

  • Fri alder, dørene åpner kl. 13.30
  • 50/20
  • Avlyst!

AVLYST! Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse konserten med Barnas jazzscene. Vi vil jobbe med å finne en ny dato, men vi velger å refundere billettene umiddelbart og håper dere kjøper nye når disse foreligger! Beløpet blir automatisk refundert til kontoen/ kortet de ble kjøpt med. TicketCo melder at pga den massive trykket av avlyste arrangementer som de håndterer billettene til, må de av kapasitetshensyn i denne ekstraordinære situasjonen beregne 30 dagers ekspedisjonstid for effektuering av billettrefusjonene. TicketCo vil opplyse deg som billettkjøper om denne behandlingstiden. Om det er spørsmål så kan dere kontakte oss på mailadressen post@nasjonaljazzscene.no.

Vi beklager det inntrufne, men håper publikum ser fornuften i dette. Vi ses på en konsert senere!

Talents aged 7-15 improvise and play jazz standards – a concert for the whole family!

Til konserten i mars stiller Barnas jazzscene med et topptrent lag med kun hjemmebryggede krefter. Siden forrige konsert er det kommet mye nytt på settlista, en gruppe har til og med øvet inn et helt repertoar av pianomesteren Lennie Tristano. Vi får med andre ord ikke bare masse kul jazz, men også masse cool-jazz! Og det fra en heltent gjeng som nylig har deltatt på et veldig spennende fellesnordisk prosjekt, og vi får høre en del av repertoaret de brukte her.

Det blir også mere musikk fra friske skudd som debuterte på Victoria i januar og som allerede har flere nye låter på plass.

Den erfarne gjengen har siden sist vært på en hel ukes turné på Færøyene og opptrådte blant annet på den fine festivalen Vetrarjazz. Det blir utdrag fra det de spilte her, for eksempel den spenstige komposisjonen The Wind up av Keith Jarrett, kanskje like kjent for Jon Christensens trommespill.

Nok en fin lørdag venter!

Improbasen er Oslos egen barnejazzskole og underviser barn i alderen 7-15 år i jazzimprovisasjon. Elevene kommer både fra Oslo-området og fra resten av landet og har etter konserter, festivaler og turnéer i både Norge og resten av verden fått betydelig sceneerfaring. Improbasen er støttet av Norsk kulturråd, Sparebankstiftelsen og Oslo kommune.