AVLYST! – Reiersrud og Vold – Terje Vigen

Hendrix Ibsen

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 290/240
  • Avlyst!

AVLYST! Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse konserten med Reiersrud og Vold. Vi vil jobbe med å finne en ny dato, men vi velger å refundere billettene umiddelbart og håper dere kjøper nye når disse foreligger! Beløpet blir automatisk refundert til kontoen/ kortet de ble kjøpt med. TicketCo melder at pga den massive trykket av avlyste arrangementer som de håndterer billettene til, må de av kapasitetshensyn i denne ekstraordinære situasjonen beregne 30 dagers ekspedisjonstid for effektuering av billettrefusjonene. TicketCo vil opplyse deg som billettkjøper om denne behandlingstiden. Om det er spørsmål så kan dere kontakte oss på mailadressen post@nasjonaljazzscene.no.

Vi beklager det inntrufne, men håper publikum ser fornuften i dette. Vi ses på en konsert senere!

Talkin’ blues Henrik Ibsen

Tjuende mars ville vår store dramatiker og caféentusiast Henrik Ibsen fylt 192 år om han hadde fått leve. Det må jo feires, og det er her jazzpoet laureate Jan Erik Vold og gitarist i blues og tilstøtende herligheter Knut Reiersrud kommer ilende til! Under armen har de Ibsens dramatiske og 43 vers lange dikt om den underlige og gråsprengte Terje Vigen og Arlo Guthries klassiske talkin’ blues “Alice’s Restaurant Massacree”, som, noe overraskende, skal vise seg å være et perfekt tonefølge. Dette, sier de, blir Ibsen som dere aldri har hørt ham!

Konserten er opprinnelig produsert for den kulturelle skolesekken og ga skoleelever landet over en sjelden anledning til å komme glisende ut fra et møte med Ibsen. Vi får også gylne drypp fra Vold og Reiersruds rikholdige lager av musikk og poesi. Det ble en nydelig kveld i fjor, det er derfor en glede å ønske tilbake denne kule duoen!

Jan Erik Vold – vokal, Knut Reiersrud – gitar