AVLYST! – Marius Neset Quintet

Magien på veien

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 250/200
  • Avlyst!

AVLYST! Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse konserten med Marius Neset Quintet. Vi vil jobbe med å finne en ny dato, men vi velger å refundere billettene umiddelbart og håper dere kjøper nye når disse foreligger! Beløpet blir automatisk refundert til kontoen/ kortet de ble kjøpt med. TicketCo melder at pga den massive trykket av avlyste arrangementer som de håndterer billettene til, må de av kapasitetshensyn i denne ekstraordinære situasjonen beregne 30 dagers ekspedisjonstid for effektuering av billettrefusjonene. TicketCo vil opplyse deg som billettkjøper om denne behandlingstiden. Om det er spørsmål så kan dere kontakte oss på mailadressen post@nasjonaljazzscene.no.

Vi beklager det inntrufne, men håper publikum ser fornuften i dette. Vi ses på en konsert senere!

Breath-taking playfulness and beauty, touring new, unheard music!

Marius Nesets glimrende kvintett var med på de to platene Snowmelt og Viaduct som han komponerte for og gav ut med London Sinfonietta. Til Victoria tar han med seg den harde kjernen med blant annet svenske Petter Eldh ved sin side. På denne konserten får vi bli med inn i prosessen og se disse fantastiske musikerne utfolde seg i nye låter, få oppleve magien som oppstår når veien fortsatt er full av overraskelser.

Nesets musikk er finurlig lekende med heftige brekk og taktskifter, hjertevarm og melodisk vakker, teknisk svimlende og mesterlig utført. Saksofonmagikeren fra Os har skapt det meste av karrieren sin utenfor Norges grenser, og i kveld får du et innblikk i hva som skal til for å imponere i det store utland. Bandet har planer om å gjøre opptak av hele turneen, og hvem vet: Kanskje Oslo får være med på den neste platen? Uansett blir dette et stort møte med ny musikk!

Marius Neset – saksofon, Ivo Neame – piano, Jim Hart – vibrafon, Petter Eldh – bass, Anton Eger – trommer