Azkadenya – avlyst!

Fritt og rått!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 250/200
  • Avlyst!

Pga. sykdom er denne konserten desverre avlyst, forhåndskjøpte billetter refunderes automatisk fra TicketCo! Vi beklager dette og håper vi får sjansen til å sette opp konsert med Sidsel, Vilde & Inga snart igjen! Azkadenya!

Unfamiliar sounds that make perfect sense

Endelig, denne trioen har vi verket etter å presentere! I Azkadenya møtes en av Norges mest anerkjente musikere, Sidsel Endresen, med strykerduoen Vilde&Inga. Azkadenya spiller fritt improvisert musikk med akustiske lydkilder, mikket opp for å få et råere og mer intenst uttrykk.

Sidsel Endresens nitide arbeid med å utvikle stemmen til et instrumentalt uttrykk ligger i utgangspunktet et langt steg fra jazzens tradisjonelle vokal. Med sitt eget språk har hun også oppfunnet den ultimate improvisasjonsformidleren. Det kan ha et tekstinnhold eller ikke, men er en grenseløs mulighet til å gi mening likevel. Inga Margrete Aas og Vilde Sandve Alnæs har gjennom sine utforskninger av instrumentene også funnet en unik måte å bruke dem til det de vil uttrykke. Her er tre forskere som presenterer sine funn på en herlig spennende, forheksende måte, et skapelsesøyeblikk der vi vil være lenge, lenge!

Sidsel Endresen – vokal, Vilde Sandve Alnæs – fiolin, Inga Margrete Aas – bass