Mia Dyberg Trio + Bushman’s Revenge

To glødende improenheter

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 240/190
  • Kjøp billett her!

Rock energy with the freedom of jazz

Berlinbaserte, i hovedsak danske Mia Dyberg Trio bringer spennende, vidtrekkende og frisk improvisasjon til scenen. De har fordypet seg i beatforfatteren William S. Burroughs og kanaliserer flyt og kant, psykedeliske sannheter og faktabaserte påhitt. Noe av musikken er komponert av Dyberg, men mest av alt er dette lyden av en kollektiv tanke med musikken som en dialog, et kor, en enhet. Her ligger følelsene på utsiden, det er morsomt og alvorlig, uttrykksfullt og elegant. Både saftig og knusktørt, akkurat som Burroughs!

Mia Dyberg – saksofon, Asger Thomsen – bass, Steve Heather – trommer

Hjemmeside

Kanskje er det mer siviliserte buskmenn vi møter her, når Bushman’s Revenge nå slipper sitt tiende album, Et Hån Mot Overklassen? De slår ikke lenger fullt så hardt, støyer ikke så mye, ramler ikke lenger så langt ut i øde landskaper. De har kommet nærmere hverandre, nærmere låtenes kjerne, nærmere mikrofonene. Likevel er spillegleden og utforskertrangen om mulig kanskje sterkere, kildene er fler og fargene er tydeligere. Dette er tre glimrende jazzister som bruker hele sin erfaring og platesamling for å nå høyere opp mot ekstasen med en glødende intensitet.

Det finnes mange veldig gode, tungt rockpåvirka norske jazzband, men dette lille knippet personligheter er helt særegne i sitt overbevisende kok og klare vei til målet. Bushman’s Revenge sitter tett i bilen på vei til slippfest – bare hopp inn du!

Even Helte Hermansen – gitar, Rune Nergaard – bass, Gard Nilssen – trommer

Hjemmeside