Per Mathisen / Jan Gunnar Hoff Dream Team

Fire fantastiske fyrer!

  • Fredag 11. oktober 2019
  • 21.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 280/230
  • Kjøp billett her!

feat. Ulf Wakenius & Gary Novak

The fabulous funky four

Det summer i høyspenten og rumler i scenegulvet når denne kvartetten strekker grensene for hva jazz kan være. Her er fire fantastiske musikere som løfter og utfordrer hverandre med halsbrekkende soloer i et samspill det lukter svidd av og som garantert gir publikum hakeslepp! Du får ta del i en cocktail av jazz, funk, rock og verdensmusikk fra fantastisk virtuose musikere med smittende selvtillit.

Pianisten, komponisten, arrangøren og universitetsprofessoren Hoff har siden debuten i 1976 komponert flere hundre verk og turnert innland og utland, gjerne sammen med verdensstjerner som Mike Stern og Alex Acuña, et imponerende kreativt virke! Per Mathisen er ryggraden Terri Lyne Carrington, Bill Bruford, Mike Stern og mange andre vil ha med seg når det er eksplosive groover og oppfinnsomt basspill de er ute etter.

Ulf Wakenius strør gitarmagi over alt han er med på, både sobert stilfullt og helt rått på solotur! Sist, men ikke minst amerikaneren Gary Novak, kjent for å ha slitt ut flere trommesett i band med Chick Corea, George Benson, Maynard Ferguson og David Sanborn. Dette blir en kveld med store smil og nikkende hoder, for alle!

Jan Gunnar Hoff – tangenter, Ulf Wakenius – gitar, Per Mathisen – bass, Gary Novak – trommer